Projecten


Op 12 november hebben Aan de Stegge Twello en Ruys Vloeren het contract getekend voor de realisatie van een nieuw bedrijfspand voor Ruys Vloeren in Apeldoorn. Het contract werd getekend tijdens de beurs Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontwerp nieuw bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand voor Ruys Vloeren wordt gerealiseerd aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn en zal bestaan uit een tweetal bedrijfsgebouwen ter grootte van 1.100 m2 bedrijfshal en 700 m2 kantoor. De layout en het ontwerp zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met architect Buro Duck uit Deventer en JVZ Raadgevend Ingenieurs. Het bouwmanagement wordt gevoerd door Frits Paul van Paul Bouwadvies uit Apeldoorn. Begin januari wordt gestart met de bouw, de oplevering staat gepland voor eind april 2016.

Intensieve samenwerking

Met de nieuwbouw voegt Ruys Vloeren een tweetal locaties samen waarmee zij haar bedrijfsvoering optimaliseert in een nieuw representatief bedrijfspand. In het voortraject hebben de familie Ruys en Aan de Stegge Twello gezamenlijk een locatiestudie verricht en daarbij de locatie en het nieuw ontwikkelde bedrijfsgebouw zorgvuldig op elkaar afgestemd. Na een positieve en intensieve samenwerking is de contractondertekening feestelijk gevierd.

Bekijk het gehele artikel >>

 


Bouwmanagement Ruys Vloeren te Apeldoorn

APELDOORN – Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello en Ruys Vloeren hebben een contract getekend voor de bouw van een nieuw bedrijfspand voor Ruys Vloeren in Apeldoorn.

Het contract werd getekend tijdens de beurs Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het nieuwe bedrijfspand voor Ruys Vloeren wordt gerealiseerd aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn en zal bestaan uit een tweetal bedrijfsgebouwen ter grootte van 1100 vierkante meter bedrijfshal en 700 vierkante meter kantoor. De layout en het ontwerp zijn tot stand gekomen in samenwerking met architect Buro Duck uit Deventer en JVZ Raadgevend Ingenieurs. Het bouwmanagement wordt gevoerd door Frits Paul van Paul Bouwadvies uit Apeldoorn.

Begin januari wordt gestart met de bouw, de oplevering staat gepland voor eind april 2016. Met de nieuwbouw voegt Ruys Vloeren twee locaties samen waarmee zij haar bedrijfsvoering optimaliseert. In het voortraject hebben de familie Ruys en Aan de Stegge Twello gezamenlijk een locatiestudie verricht en daarbij de locatie en het nieuw ontwikkelde bedrijfsgebouw op elkaar afgestemd.

Lees het artikel op De stentor.