Aanvraag bouwvergunning


Aanvraag bouwvergunning

Wilt u nieuw bouwen of verbouwen?

Ik kan u helpen bij het aanvragen van de benodigde bouwvergunning. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om de esthetische en praktische mogelijkheden samen te bekijken. Graag maak ik samen met u een wensenpakket (indien mogelijk passend bij een door u vastgesteld budget). Dit kan tijdens de uitvoering veel ergernissen en teleurstellingen voorkomen.

Nadat we samen uw wensen hebben bepaald, kan ik overgaan tot het maken van een ontwerp. Dit kan dan indien nodig, na bespreking met u, nog worden aangepast en vervolgens vergunningklaar worden gemaakt.

Vergunningklaar houdt in dat alle benodigde tekeningen en berekeningen door mij worden gemaakt.
Na uw goedkeuring kan de vergunning bij de gemeente worden ingediend.

Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden tijdens de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Ook het vergelijken van offertes behoort tot één van mijn specialiteiten. In veel gevallen kan het scherp vergelijken van offertes een mooie kostenbesparing opleveren.