Het nieuwe bouwen


Het nieuwe bouwen

Bouwen in eigen regie en met begeleiding van een bouwkundige met een transparant prijsbeleid. Zo bouw ik, samen met U!

Ik ben Frits Paul een bouwkundige met een ruime ervaring in de breedste zin van het woord. Met kennis van alle facetten van het bouwproces kan ik een volledig advies geven. Dit advies leidt tot kwalitatief goede, maakbare, economische en duurzame oplossingen. Ik ben een flexibel persoon die in staat is om het gehele proces met u mee te denken en u te ontzien in het bouwproces.

Particulieren en bedrijven kunnen bij mij terecht voor de advisering en begeleiding van het volledige ontwerp- en bouwproces. Van nieuwbouw of verbouw, van badkamer tot volledig huis, van kantoorpand tot bedrijfshal, van beginnend idee tot oplevering. Ik sta gedurende het gehele bouwproces naast u!

Vanuit mijn centrale positie overzie ik het hele bouwproces en kan verschillende ontwikkelingen in de gaten houden en coördineren. Ik leid de communicatie tussen alle betrokken partijen en controleer deze. Ik ben de verbinding tussen de verschillende betrokken partijen en plan werkzaamheden. Op deze manier wordt er efficiënt gewerkt en dat is kostenbesparend, het zorgt voor een soepel lopend bouwproces!

Doordat ik onafhankelijk ben kan ik werken met verschillende partijen uit mijn of uw netwerk. We bepalen samen welke partij voor u de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding heeft en de opdracht mag gaan uitvoeren. Offertes en facturen worden met u besproken. Ik voer een transparant prijsbeleid!