Offertes vergelijken


Offertes vergelijken

U heeft meerdere aannemers gevraagd een offerte te maken voor uw nieuw- dan wel verbouw.

Na verloop van tijd komen de verschillende prijzen bij u binnen waaruit u de uiteindelijke keuze dient te maken. Met welke aannemer gaat u dan in zee?

Dit is een moeilijke keuze welke vaak niet in enkele minuten genomen kan worden, ook nog eens omdat verschillende aannemers verschillende onderdelen uitsluiten, zoals bijvoorbeeld het glas- en schilderwerk. Dit terwijl de tweede aannemer het installatiewerk uitsluit. Hoe kunt u nu zeker weten dat wanneer u een aannemer een opdracht verstrekt, dit ook echt hetgeen is wat u in gedachten heeft?

Om vervelende teleurstellingen te voorkomen en geld te besparen is het mogelijk om mij in te schakelen om de verschillende aanbiedingen op een rij te zetten en te kijken aan welke aannemer u het beste de opdracht kunt verstrekken.

Na enkele gesprekken met mij te hebben gevoerd, bent u eruit welke aannemer u de opdracht kunt geven.

Om vervelende en teleurstellende ervaringen te voorkomen is het mogelijk mij in te schakelen om af en toe, indien nodig wekelijks, een kijkje te nemen op de bouwplaats en mijn bevindingen met u kort te sluiten. Ik houd dan voor u in de gaten of de aannemer tijdens de bouwperiode wel de afgesproken materialen gebruikt die staan omschreven en de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Een andere mogelijkheid is om de bouw door mij te laten uitvoeren. U leest hierover onder het kopje bouwmanagement.